Goed en goedkoop e-liquids kopen!

Hier zal informatie komen over e-liquids. Op de home pagina vindt u reviews over elektronische sigaretten!

Waar de vloeistof bestellen?

NLDamp is een webshop waar u terecht kunt voor alles wat te maken heeft met elektronisch roken. Uit onze ervaring blijkt dat de e-liquids die dit bedrijf verkoopt van hoogstaande kwaliteit zijn. Wij raden dan ook aan om uw vloeistoffen hier te bestellen.

liquidmania

button

line-720

nldamppp

button

line-720

E liquids zien er meestal zoals hieronder afgebeeld uit, natuurlijk kan de verpakking variëren. eliquidmania

eliquid

 

Bijna elke winkel die elektrische sigaretten verkoopt verkoopt ook e-liquids. In principe maakt het niet uit waar je de vloeistof koopt het is niet merk gebonden. Je kan dus de vloeistof van het ene merk gewoon gebruiken in de sigaret van een ander merk. Er zijn veel verschillende e-liquids. Zo kunnen ze een smaak hebben en een andere hoeveelheid nicotine bevatten. Let hier dus op bij de aanschaf van de vloeistof.

Er zijn tientallen verschillende smaken verkrijgbaar, de standaard smaak is tabak. Daarnaast is er ook menthol en veel verschillende fruit smaken verkrijgbaar. Het nicotine gehalte varieert meest tussen de 0 en 18 mg per verpakking. Het is dus mogelijk om het nicotine gehalte af te bouwen.

Stigx heeft een zeer breed assortiment e-liquids, klik op het logo om het assortiment te bekijken!

Andere soort navullingen zijn hieronder afgebeeld, dit zijn cartridges. Deze worden gebruikt op de andere modellen elektrische sigaretten. Wij raden echter aan om voor de e-liquids te kiezen, deze gaan namelijk langer mee.

cartridge

In het filmpje hieronder worden verschillende e liquids besproken.